MARÍA PAGÉS O EL FLAMENCO ORGÁNICO

EN PARAL·LEL: TROBADES AMB...

Dissabte, 13 de gener a les 17:00 h.

MARÍA PAGÉS I LA SEUA COMPANYIA ENS OFEREIXEN UN ASSAIG OBERT AMB LA FINALITAT DE GENERAR LA COMPLICITAT AMB EL PÚBLIC

EN PARAL·LEL... NAIX AMB LA  NALITAT D’AMPLIAR L’OFERTA DEL TEATRE PRINCIPAL MITJANÇANT TROBADES AMB DRAMATURGS, ACTORS, CRÍTICS I TEÒRICS DEL MÓN DEL TEATRE, I TAMBÉ AMB LA DIFUSIÓ DEL TREBALL DE GRUPS I ASSOCIACIONS LA TASCA DELS QUALS ESTIGA RELACIONADA AMB L’ARGUMENT DE L’OBRA REPRESENTADA. AMB UNA CLARA VOLUNTAT DIDÀCTICA, DESTINADA TANT ALS AMANTS DEL TEATRE COM TAMBÉ AL PÚBLIC EN GENERAL, LA INTENCIÓ  NAL ÉS PERMETRE’NS APRENDRE A GAUDIR MÉS I MILLOR DE LES ARTS ESCÈNIQUES.

13/01/2018 | 17.00 H
MARÍA PAGÉS O EL FLAMENCO ORGÁNICO
MARÍA PAGÉS I LA SEUA COMPANYIA ENS OFEREIXEN UN ASSAIG OBERT AMB LA  NALITAT DE GENERAR LA COMPLICITAT AMB EL PÚBLIC, PER OBRIR LES INTIMITATS DEL MÓN DEL  AMENC A LA SOCIETAT DE CASTELLÓ. INTERVENEN TOTS I CADASCUN DELS COMPONENTS DE L’OBRA I BUSQUEN L’EMPATIA, L’AFECTE, L’EMOCIÓ ESTÈTICA I LA REACTIVITAT DELS PARTICIPANTS. EN DE NITIVA, ÉS UN VIATGE LÚDIC I DIDÀCTIC A LES ENTRANYES DEL BALL, LA COREOGRA A, LES LLETRES, LES MÚSIQUES, ELS PALOS, EL VESTUARI, L’ESCENOGRA A, LA IL·LUMINACIÓ, EL SO...
PLACES LIMITADES: 40 PERSONES
INSCRIPCIÓ PRÈVIA: TEATREPRINCIPALCASTELLO@GVA.ES

19/01/2018 | 18.00 H
VÍCTOR SÁNCHEZ
VÍCTOR SÁNCHEZ (AUTOR I DIRECTOR) MANTINDRÀ UNA CONVERSA AMB EL PÚBLIC ASSISTENT AL VOLTANT DEL SEU ÚLTIM TREBALL CUZCO.

26/01/2018 | 18.00 H
CARLES ALBEROLA
CARLES ALBEROLA (AUTOR, DIRECTOR I ACTOR) MANTINDRÀ UNA CONVERSA AMB EL PÚBLIC ASSISTENT AL VOLTANT DEL SEU ÚLTIM TREBALL TIC-TAC.

05/02/2018 | 18.00 H
CHEMA CARDEÑA
CHEMA CARDEÑA (ACTOR, DIRECTOR, DRAMATURG I PROFESSOR DE TEATRE) MANTINDRÀ UNA CONVERSA AMB EL PÚBLIC ASSISTENT AL VOLTANT DEL SEU ÚLTIM TREBALL SHAKESPEARE EN BERLÍN.

22/03/2018 | 18.00 H
EL SISTEMA D’ACOLLIDA I LA SEUA IMPLANTACIÓ A LA CIUTAT DE CASTELLÓ
APRO TANT LA REPRESENTACIÓ DE L’OBRA EL METGE DE LAMPEDUSA, MEMBRES DE L’ONG ACCEM ESPECIALITZADA EN EL TREBALL RELACIONAT AMB EL DRET D’ASIL I LA PROTECCIÓ INTERNACIONAL, ENS PARLARAN DE COM FUNCIONA EL SISTEMA D’ASIL A ESPANYA I COM TREBALLA ACCEM, OFERINT ATENCIÓ I ACOLLIDA COM A PART D’UN PROGRAMA D’INTEGRACIÓ SOCIAL DE LES PERSONES REFUGIADES, A LA CIUTAT DE CASTELLÓ.

Newsletter
Programación del
Institut Valencià de Cultura