Presentació

Dins de les actuacions a portar a terme per part de CulturArts Castelló per a la recuperació i construcció d'espais culturals, el Palau de Congressos de Peniscola va ser inaugurat el 20 de desembre de 2003. És en aquesta sala on se celebra un dels esdeveniments culturals més destacats de la ciutat: el Festival Internacional de Jazz de Peniscola.
La seua sala principal, amb una capacitat per a 700 places, està projectada com auditori musical, sala per a congressos i per a projeccions. És en aquesta sala on se celebren dos dels esdeveniments culturals més destacats de la ciutat: el Festival de Cinema de Peniscola i el Festival Internacional de Jazz.

El Palau de Congressos és el lloc multifuncional que centralitza l'activitat cultural de la zona. Hi tenen cabuda certàmens internacionals, actuacions musicals de tots els estils i tendències, conferències, congressos, etc.

L'entorn d'una ciutat que viu de cara a la mar al mar i a la seua vocació turística fan d'aquest singular edifici un lloc òptim per a la promoció cultural i l'organització de trobades i congressos.

L'edifici, situat al peu del Castell i enfront d'un ampli jardí públic, molt prop de la mar Mediterrània, és obra dels arquitectes Ángela García Pedrosa i Ignacio García Paredes i va rebre el Premi del Col•legi Oficial d'Arquitectes de la Comunitat Valenciana en 2003-2004.

Newsletter
Programación del
Institut Valencià de Cultura