Estàs en: > DIDÀCTICA > Presentació

Presentació

CulturArts Castelló oferix una Programació Didàctica com a complement a la programació regular portada a terme durant tot l'any, en la que el valor terapèutic de la música, la dansa i l'art s'oferixen als més joves.

Es treballa conjuntament amb educadors especialitzats en l'ensenyament de la cultura a nous públics, afavorint una major integració i respecte davant de la societat, sent conscients de la importància que este tipus d'activitats té en la formació integral de la persona.

 

TEATRE

Les activitats didàctiques han format part de la programació pròpia del Teatre des de la seua rehabilitació, buscant sempre que aquesta fóra variada tant en edats com en contingut, ( òpera, teatre, titelles, dansa, etc.,) per a col•laborar amb els professors i educar en les arts escèniques als més joves.

 

AUDITORI DE CASTELLÓ I PALAU DE CONGRESSOS DE Peniscola

La programació didàctica de l'Auditori de Castelló i Palau de Congressos de Peniscola sempre ha buscat la creació d'una plataforma de diàleg entre els centres educatius i els centres culturals com a base per a l'intercanvi d'idees, col•laboració, i posada en comú entre els professionals del món de la música.

Tenim com a objectiu la creació d'una línia de debat constructiu a la recerca de la creació de nous tipus de públic a través d'obres escèniques que permeten ampliar el camp d'acció a diferents col•lectius i intensificar la creativitat artística i el seu desenvolupament.

La nostra programació didàctica conté un ampli ventall d'activitats i ensenyances d'estils musicals que van des de la música clàssica, l´òpera i la música popular a el jazz i el flamenco entre altres, tenint com a públic objectiu, no sols l'escolar, sinó l´universitari així com col•lectius especials com centres de rehabilitació, de discapacitats o centres de la tercera edat, contemplant-se també places per a Educació Especial i integració social.

 

MUSEU

Desitja ser un canal per a acostar l'art a tots els sectors ciutadans, un desig que volem fer realitat a través d'un ventall de propostes diferenciades, atenent a la diversitat del públic que ens visita- famílies, estudiants de totes les edats, mestres i professors, públic en general- amb activitats específiques per a cadascun d'aquests col•lectius

 

EACC

Desenvolupa un programa d'activitats relacionades amb l'exposició en curs. La «experiència pedagògica» és gratuïta, s'adapta a l'edat dels alumnes que visiten el centre i inclou activitats que permeten una millor comprensió de la mostra.

A més, el centre oferix tallers que es desenvolupen en dos vies paral•leles. Els tallers d'artistes i de cineastes permeten l'accés als mecanismes de creació des de l'experiència dels invitats. Els tallers didàctics tenen la intenció de facilitar una millor comprensió de tot allò que envolta la creació contemporània, oferint eines teòriques i pràctiques que poden ser aplicades tant a nivell personal com professional.

 

MUSEU DE LA MAR

El Museu de la Mar juntament amb l'Ajuntament de Castelló i Contaclown organitzen una sèrie de tallers en cap de setmana de reciclatge artístic relacionats amb el món marí, sent el seu objectiu crear un espai creatiu dins d'un context formal com és el d'un museu, on els participants puguen disfrutar, aprendre i reciclar.

Newsletter
Programación del
Institut Valencià de Cultura