JAVIER CORCOBADO

SALA DE CAMBRA M. BABILONI

UN MÓN DE MÚSIQUES

Divendres, 16 de febrer a les 22:30 h. - 5€

JAVIER CORCOBADO ÉS UN ARTISTA SINGULAR, INNOVADOR, SORPRENENT I ATÍPIC, QUE HA DESENVOLUPAT LA CARRERA PROFESSIONAL, DE MANERA IMPECABLE, AL LLARG DE QUASI TRES DÈCADES

JAVIER CORCOBADO ÉS UN ARTISTA SINGULAR, INNOVADOR, SORPRENENT I ATÍPIC, QUE HA DESENVOLUPAT LA CARRERA PROFESSIONAL, DE MANERA IMPECABLE, AL LLARG DE QUASI TRES DÈCADES. MÚSIC, POETA I NOVEL·LISTA, SEMPRE MIRANT AL FUTUR, OBVIANT EL PASSAT; UN PASSAT REPLET DE DISCOS, LLIBRES I CONCERTS. COMPOSITOR I INTÈRPRET DE CANÇONS D’UN CONTINGUT EMOCIONAL, MELÒDIC I DISSONANT ALT, PER TANT, DIFÍCIL DE CLASSI CAR, I ESCRIPTOR DE PRESTIGI EN DIVERSOS PAÏSOS DE PARLA HISPANA. ÉS UN MODEL, O UNA REFERÈNCIA, PER A MULTITUD DE GRUPS O ARTISTES QUE VENEREN LA SEUA  GURA, A ESPANYA, MÈXIC I ALTRES PAÏSOS. LA PROPOSTA ESCÈNICA ÉS COMMOVEDORA: DEIXA EMPREMTA, I LES COMPOSICIONS SEMPRE TENEN EL DO D’OBRIR NOVES SENDES EN EL MÓN DE LA MÚSICA POP I LA LITERATURA.

EN 2017 PUJA DE NOU ALS ESCENARIS GRÀCIES A UNA LLARGA GIRA PER EUROPA I AMÈRICA AMB MOTIU DE LA PRESENTACIÓ DE MUJER Y VICTORIA, EL SEU NOU ÀLBUM.

Newsletter
Programación del
Institut Valencià de Cultura