L'edifici

L'arquitecte Carlos Ferrater va dissenyar aquest edifici, que es caracteritza per una utilització de l'espai que combina la superposició de grans volums asimètrics. La vibrant lluminositat i la relació amb el jardí exterior que l’envolta, en són els factors determinants. El formigó blanc, la quarsita grisa, la fusta, el vidre i l'acer es combinen en aquesta construcció per a transmetre elegància i harmonia arquitectòniques.

L'edifici, que conta amb una superfície de 10.000 metres quadrats, està situat al davant del Jardí dels tarongers, un ampli espai verd que constitueix una zona d'esplai ciutadana i pulmó de la ciutat.

El Auditori i Palau de Congressos de Castelló disposa d'una sala sinfònica amb capacitat per a 1.200 persones, dotada d'una infraestructura que la fa adaptable als diferents formats dels espectacles actuals, i d'una sala de cambra amb capacitat per a 350 assistents, preparada per acollir concerts de cambra i esdeveniments de format reduït. A més, l'edifici també disposa de sala d'exposicions, sala de premsa, restaurant i d'altres amplis espais polivalents, la mobilitat dels quals i adaptabilitat els converteixen en llocs idonis per a la celebració de trobades i esdeveniments de format divers.

Newsletter
Programación del
Institut Valencià de Cultura